Om oss

Det finnes utallige nettsider som omtaler investeringer på nett, men utbytteaksjer får sjeldent den oppmerksomheten de fortjener. Vi har derfor laget utbytteguiden.no som en dedikert nettside for denne typen investeringer.

Utbytteguiden har som mål å bli den ledende siden i Norge hva gjelder passive investeringer, utbytte og verdiaksjer. 

Redaksjonen har som visjon å bli en verdifull ressurs for deg som ønsker å bygge en utbytteportefølje av norske eller internasjonale aksjer. Du vil derfor finne et bredt utvalg artikler om aksjer, fond og instrumenter som betaler regelmessig utbytte til investorene sine. 

Emner vi omtaler på denne siden inkluderer aksjer og fond som er relevant for utbytte investorer. Du vil også finne relevant innhold som mer generelt omtaler investeringer, aksjer, risikovurdering og direkteavkastning. Målgruppen for siden er deg som søker etter relevant informasjon for utbytteaksjer til din egen portefølje. 

Hvorfor utbytteguiden?

I USA og andre land har utbytteaksjer lenge vært et omtalt emne, men her hjemme i Norge har ikke investorer oppdaget hvilken mulighet dette byr på. Visjonen for Utbytteguiden er derfor å bli et oppslagsverk for deg som søker aksjer perfekt for høy direkteavkastning. 

Oslo Børs er nemlig spekket med gode utbytteaksjer, men det gjelder å finne frem til de gjennom et stadig økende utvalg aksjer. Det er her vi kommer inn som en nyttig ressurs for deg som vil bygge din egen portefølje av utbytteaksjer.

Redaksjonen vår

For å tilby det mest relevante innholdet til våre lesere har vi et bredt utvalg skribenter knyttet til vår redaksjon. Disse bygger på ulike aspekter og styrker som kommer våre lesere til gode. Her handler det ikke bare om å tilby spennende innhold, men også å gjøre det på en lærerik og faglig måte. 

Du vil derfor finne et balansert utvalg artikler som ikke bare handler om utbytteaksjer på Oslo Børs, men også om internasjonale aksjer og fond, samt generell informasjon om hvordan du selv kan gjøre bedre investeringer. 

Har du spørsmål om våre skribenter, hvordan vi jobber eller ønsker å rette et spørsmål til redaksjonen vår? Ta kontakt gjennom vår kontaktside. 

Skrive for oss?

Har du noe å tilby som kan være av verdi for våre lesere? Da vil vi gjerne høre fra deg! Utbytteguiden ser alltid etter erfarne skribenter som kan bidra til å gjøre innholdet vårt enda bedre! Send en mail til jobb@ascanio.no merket med utbytteguiden med CV og hvorfro du mener du vil være en god skribent for oss.