Disclaimer

På denne siden har vi samlet viktig informasjon om bruk, forståelse og ansvarsfraskrivelse knyttet til bruk av tjenesten vår. 

Definisjoner

Formålet med denne ansvarsfraskrivelsen:

 • Selskapet – Referert til som «selskapet», «vi», «oss» eller «vår» i denne ansvarsfraskrivelsen referer til Ascanio AS (Postboks 84, 4291 Kopervik, Org.nr 929.395.468)
 • Tjenesten – Referer til nettstedet (utbytteguiden.no) 
 • Du – I dette tilfellet individet som har tilgang til tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet på vegne av denne personen som har tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt. 
 • Nettsiden – Henviser til Utbytteguiden, tilgjengelig på https://Utbytteguiden.no
 • Ansvarsfraskrivelse – Tjenesten er kun til generell informasjon. 

Selskapet påtar seg intet ansvar for feil eller utelatelser i innholdet i tjenesten. 

Selskapet «vi» skal under ingen omstendigheter holdes ansvarlig for noen spesielle, direkte, indirekte, følgeskader eller tilfeldige skader eller skader overhodet, enten det er i en kontraktshandling, uaktsomhet eller annen tort, som oppstår fra eller i forbindelse med bruken av tjenesten eller innholdet i tjenesten. Selskapet forbeholder seg retten til å gjøre tillegg, slettinger eller endringer i innholdet til tjenesten når som helst uten forvarsel. 

Affiliate ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelsen er i fullt ansvar med Federal Trade Commission (FTC) som krever at nettsiden er åpen om tilknyttede relasjoner selskapet måtte ha på tjenesten (nettstedet). 

Dette innebærer at du som bruker bør anta at noen lenker brukt på tjenesten er «affiliate lenker», en lenke som inneholder en sporingskode. 

Dette betyr at dersom en bruker klikker på en affiliate lenke og kjøper en vare, kan selskapet motta en provisjon. Dette er en legitim måte å tjene penger på og betale for driften av tjenesten vår, og selskapet vil merke slikt innhold med «reklame», «affiliate», «sponset» eller tilsvarende beskrivelse. 

Prisen på varer og tjenester er den samme enten det er en affiliate-lenke eller ikke. Uansett vil selskapet kun anbefale produkter eller tjenester som vil tilføre brukere verdi relevant for målgruppen. Bruk av affiliatelenker støtter driften av denne tjenesten, men vil ikke tilføre øvrige kostnader utover vanlig kostpris for brukere. 

Tilknyttede annonseringsprogrammer som tjenesten bruker:

 • eToro
 • Saxo Bank
 • Capital.com 
 • NordNet
 • AdSense
 • Plus500

Ansvarsfraskrivelse for eksterne lenker

Tjenesten kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke leveres eller vedlikehold av eller på noen måte er tilknyttet selskapet. 

Vær oppmerksom på at selskapet «vi» ikke garanterer nøyaktigheten, relevansen, aktualiteten eller fullstendighet av informasjon på disse eksterne nettstedene. 

Ansvarsfraskrivelse for produktanmeldelser

For tjene penger på og/eller finansiere driften av tjenesten, kan selskapet motta kompensasjon (pengemessig eller gjennom gratisprodukter) for anmeldelser, eller godkjenning av et bestemt selskap, produkt eller tjeneste. Dette inkluderer plassering, omtale og referanse på denne nettsiden. 

Selskapet forblir uavhengig og vurderinger gjøres basert på selskapet segne meninger uavhengige av kompensasjonen som kan mottas. Tjenesten har redaksjonell frihet og omtaler, og eller vurderinger av produkter vil være selskapets egne. 

Innhold som inneholder et produkt, selskap eller en tjeneste hvor det er mottatt en kompensasjon for, vil alltid inneholde en ansvarsfraskrivelse der dette er aktuelt. 

Ansvarsfraskrivelse for feil og utelatelser 

Informasjon gitt av tjenesten er kun til generell veiledning i saker av interesse. Selv om selskapet tar alle forholdsregler for å sikre at innholdet i tjenesten er både oppdatert og nøyaktig, kan det oppstå feil. I tillegg, gitt den endrede naturen til lover, regler og forskrifter, kan det være forsinkelser, utelatelser eller unøyaktigheter i informasjonen i tjenesten.

Selskapet er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller utelatelser, eller for resultatene som oppnås ved bruk av denne informasjonen. 

Ansvarsfraskrivelse for rettferdig bruk

Selskapet kan bruke opphavsrettsbeskyttet materiale som ikke alltid er spesifikt autorisert av opphavsrettseieren. Selskapet gjør slikt materiale tilgjengelig for kritikk, kommenterer, nyhetsrapportering, undervisning, stipend eller forskning. 

Selskapet mener dette utgjør en «rettferdig bruk» av ethvert slikt opphavsrettsbeskyttet materiale som angit i seksjon 107 av USAs opphavsrettslov. 

Hvis du ønsker å bruke opphavsrettsbeskyttet materiale fra tjenesten til dine egne formål som går utover rimelig bruk, må du innhente tillatelse fra opphavsrettseieren. 

Ansvarsfraskrivelse for visninger uttrykt på tjenesten

Tjenesten kan inneholde synspunkter og meninger som er forfatterens egne og ikke nødvendigvis gjenspeiler den offisielle policyen eller posisjonen til noen annen forfatter, byrå, organisasjon, arbeidsgiver eller selskap, inkludert selskapet. 

Kommenterer publisert av brukere er deres eget ansvar, og brukerne vil ta fullt ansvar, ansvar og skyld for enhver injurie eller rettstvist som er et resultat av noe skrevet i eller som et direkte resultat av noe skrevet i en kommentar. Selskapet er ikke ansvarlig for kommenterer publisert ved bruk. Selskapet forbeholder seg retten til å slette enhver kommentar uansett grunn.

Ansvarsfraskrivelse 

Informasjonen om tjenesten er gitt med den forståelse at selskapet ikke her er engasjert i å yte juridiske, regnskapsmessige, skattemessige eller andre profesjonelle råd og tjenester. Som sådan bør den ikke brukes som en erstatning for konsultasjon med profesjonelle regnskaps-, skatte, juridiske eller andre kompetente rådgivere. 

Selskapet eller dets leverandører skal ikke under noen omstendighet holdes ansvarlig for noen spesielle, tilfeldige, indirekte eller følgeskader som oppstår som følge av eller i forbindelse med din tilgang eller bruk eller manglende evne til å få tilgang til eller bruke tjenesten. 

«Bruk på egen risiko» ansvarsfraskrivelse

All informasjon i tjenesten leveres «som den er», uten garanti for fullstendighet, nøyaktighet, aktualitet eller for resultatene oppnådd ved bruk av denne informasjonen, og uten garantier av noe slag, uttrykk eller underforstått, inkludert, men ikke begrenset til garantier for ytelse, salgbarhet og egnethet for et bestemt formål. 

Selskapet vil ikke være ansvarlig overfor deg eller noen andre for noen avgjørelser eller handlinger som er tatt i avhengighet av informasjonen gitt av tjenesten eller for eventuelle følgeskader, spesielle eller lignende skader, selv om de blir informert om muligheten for slike skader. 

Kontakt Utbytteguiden

Har du spørsmål knyttet til denne ansvarsfraskrivelsen, eller ønsker å komme i kontakt med publiserer av innholdet kan du kontakte oss:

Ved å besøke denne siden:

Ascanio AS

Postboks 84, 4291 Kopervik, Norge